Pelajar

Alumni

Tutor

Lokasi

Apa Yang Akademi Abqary Beri?

Akademi Abqary menawarkan servis tuisyen yang merangkumi Kelas Tuisyen dan Home Tuition yang diasaskan oleh Cik Puan Pengetua, Farah Samad. Kepakaran kami adalah membantu meningkatkan prestasi pelajar terutama dalam subjek Matematik dan Matematik tambahan.

Akademi Abqary juga mengadakan bengkel revisi matematik secara bersiri khusus bagi pelajar yang mengambil peperiksaan PT3 dan SPM. Pelajar berpeluang mengulangkaji bersama tutor dan kawan-kawan semasa bengkel bagi menguasai topikal sebagai persediaan peperiksaan.

Jom Sertai Keluarga Akademi Abqary

Bagi ibu dan bapa yang masih mengalami masalah pelajaran anak terutama bagi subjek matematik, belum kuasai asas subjek matematik dengan baik dan hampir hilang minat belajar matematik. Abqary sangat mengalu-alukan kehadiran mereka dalam keluarga Abqary.

Abqary akan bantu anak anda untuk kuasai matematik dengan baik sehingga mencapai peningkatan prestasi akademik sehingga 65% dan ke atas. Share kan tentang Akademi Abqary sekiranya ini dapat membantu ramai lagi pelajar yang mempunyai masalah dalam menguasai matematik untuk lebih sukses.

Facebook  Twitter  Google+